В началото на ноември ще започне ремонт на най-разбития участък

...
В началото на ноември ще започне ремонт на най-разбития участък
Коментари Харесай

Н. Нанков: От ноември започва ремонт на АМ „Тракия“ между Пловдив и Стара Загора в посока Бургас

В началото на ноември ще стартира ремонт на най-разбития сектор на автомагистрала „ Тракия “ сред Пловдив и Стара Загора в посока Бургас. За ремонтните действия ще бъдат заделени 4 и половина милиона лв.. Това съобщи министърът на районното развиване благоустройството Николай Нанков, който тази заран ревизира хода на ремонта на пътя Пловдив – Асеновград.

Ремонтирането на правата по автомагистрала „ Тракия " стартира по-късно, защото се изчаквал краят на дейния туристически сезон. Става въпрос за 17 километра, акцентира министър Нанков, като посочи, че се планува при хубаво време ремонтът да завърши за три седмици:

Ремонтът на „ Тракия " би трябвало да стане, защото дейната лента в тези 17 километра в действителност е в недобро, да не кажа, че е в тежко положение, експлоатационно.

Докато се работи по сектора, придвижването няма да бъде спирано. Ще бъдат въведени краткотрайни ограничавания.

Министър Николай Нанков сподели още, че разширението на пътя Асеновград - Пловдив върви по проект. В момента продължава да се работи по проектирането на спомагателните уреди, кръгови кръстовища и местни връзки към обитаемоте места и предприятията в икономическата зона. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР