- В началото на миналата година ти представи първия си

...
- В началото на миналата година ти представи първия си
Коментари Харесай

DJ Оскар: Имах тежко детство, но бях силен и се изправих!

- В началото на предходната година ти показа първия си план в колаборация с Ерик. Как реши да е дует и да е с него?

- В началото на предходната година се сбъдна една моя фантазия. Честно казано, основният провинен за старта на моята кариера е Ерик. В началото пеех за наслаждение и ми беше като занимание, само че след няколко съществени диалога с Ерик, в които той сподели, че би трябвало да стартира да пея професионално, взех решение да опитвам. И по този начин, към този момент година и малко, аз се занимавам професионално с музика. С голяма обич приготвям всеки нов план, постоянно съм позитивно зареден от триумфа на плановете ми, боготворя да виждам на участия по какъв начин хората знаят наизуст моите песни. Определно не сбърках, че започнах да пея професионално.

- Веднага след дуета с Ерик ти показа втори дует, а преди месец и трети, а сега следва и четвърти дует. Кога ще представиш независим план?

- Наистина, като се замисля, имам единствено дуети, откогато съм почнал. И, почтено казано, това не е издирван резултат, просто по този начин все се получаваше, че тъкмо когато идваше време за моя независим план, ми предлагаха дует и аз одобрявах. Но мога да кажа, че всичките ми дуетни плана са сполучливи, няма спор.

- Имал си мъчно детство. Какво ти оказа помощ да се вдигнеш на крайници да започнеш живота си изначало?

- Имал съм мъчно детство, даже напълно скоро ще опиша с повече детайлности за тези прекарвания. Никога не съм " падал ", по никакъв метод. Винаги съм бил мощен във всевъзможен аспект, само че най-важното е, че в този момент имам семейство зад тила си, с което се усещам ужасно, благополучен съм!

- Медиите постянно те вкарват във връзки с други дами. А в действителност доста малко хора знаят, че ти си женен и имаш едно прелестно дете. Какво беше възприятието, когато разбра, че ще ставаш татко и то на мъжка рожба?

- В медийното пространство се повеждам " скандална персона " - да. Дори си припомням, когато споделих в формалната си страница кадър от клипа със Силвър с плеймейтката Жанет, на идващият ден ме вкараха в нейното легло и връзка имахме (смее се). Мисля, че не няма смисъл да разясня сходни истории. Когато чух, че ще ставам татко на мъжка рожба - бях в парадайса. Чувството е неописумено, веселя се, че детето ми е живо и крепко, както и брачната половинка ми, която доста обичам и оценявам.

- Живееш и работиш в чужбина. На този стадий би ли се върнал да живееш в България?  И кои са плюсовете и минусите на живота в чужбина?

- На този стадий не бих се върнал в България, само че и в чужбина има плюсове и минуси, както и в България. Обаче в моята татковина минусите за жал са повече.

- Получавал ли си неприлични оферти по време на присъединяване?

- Разбира се! Постоянно, само че съм привикнал към този момент, не ми прави усещане.

- Кой е най-големият бакшиш, който си получавал?

- Тайна!

- Какъв искаше да станеш като дребен?

- Като дребен желаех да стана Супермен (смее се).

- Коя е най-болната ти тематика, за която в никакъв случай не приказваш?

- Нямам такава, аз съм доста открит човек, нямам задръжки!

- Като за край, какви са фантазиите ти в креативен проект?

- Ще се постарая до края на годината моите почитатели да се насладят на няколко нови и разнообразни плана. Подготвям нови изненади. Най-хубавото занапред следва.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР