В началото на месеца Емили Ратайковски подаде молба за развод

...
В началото на месеца Емили Ратайковски подаде молба за развод
Коментари Харесай

С кого се среща Брад Пит

В началото на месеца Емили Ратайковски подаде молба за бракоразвод от брачна половинка си Себастиан Беър-Маклард. Бракът им продължи четири години, само че през последните месеци очевидно въобще не е вървял добре. Източници са разкрили, че връзката им се е разпаднала още през лятото.
 Брад Пит, Le Domaine Skincare, новата марка козметика и по какъв начин артистът се грижи за кожата си
Брад Пит има на какво да научи мъжете

Новото проприще на артиста

Крайното решение е било на Емили, която в този момент се оправя добре и сама и е мощно съсредоточена върху грижите за дребния си наследник. " Обича да бъде майка ", споделят още източниците на People.

Що се отнася до Брад Пит пък, за него неотдавна разбрахме, че макар продължаващите правосъдни разногласия с някогашната му Анджелина Джоли, " живее най-хубавия си живот ", още веднъж по думите на източници на същата медия. Те издадоха още, че артистът прекарва време с децата си и вечеря дружно с тях, когато са в Лос Анджелис. Очевидно е, че Пит към момента поддържа положителни връзки с тях, а и почита персоналното им пространство и време, което въпреки всичко е нужно на всяко едно пораснало дете за другари, занимания и персонален живот.
 Снимка 588919

Въпреки професионалните и родителските задължения обаче, Брад Пит и Емили Ратайковски очевидно са намерили метод да напаснат графиците си и да намерят по кое време да се срещат. " Двамата несъмнено се забавляват ", написа People. " Прекарват доста време дружно, само че приятелите им не са сигурни дали е съществено. Не наподобява да се срещат публично ", разкриват още източниците.
 Емили Ратайковски, сексуализирането на дамите и тематиката за секса и връзките
Какво мисли за секса и връзките Емили Ратайковски

Размисли и пристрастености след раздялата със брачна половинка ѝ

Нито Брад, нито Емили пък са потвърждавали или отричали слуховете за връзката им, само че ние като че ли повече се надяваме на това да са правилни. Двамата сигурно биха били една от най-секси двойките въобще.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР