В началото на май Кристин Баумгартнер подаде молба за развод

...
В началото на май Кристин Баумгартнер подаде молба за развод
Коментари Харесай

Когато бившата на Кевин Костнър отказва да напусне дома му

В началото на май Кристин Баумгартнер подаде молба за бракоразвод от Кевин Костнър, с което постави завършек на 18-годишния им брак. Връзката им стартира още през 1998 година, а през 2004 година се женят в ранчото на артиста в Колорадо.
 Каква е повода за развода на Кевин Костнър и Кристин Баумгартън
Тъжен край за брака на Кевин Костнър

След 18 години дружно

Краят на връзките на двамата обаче не върви изключително добре. Актьорът твърди, че някогашната му към този момент брачна половинка Кристин Баумгартнер отхвърля да напусне дома му и по тази причина е подхванал правни дейности, разбираме от TMZ.

се базира на изискванията на предбрачния контракт, съгласно който Баумгартнер има 30-дневен период след подаването на молбата за бракоразвод да се изнесе от парцела, чийто единствен собственик е Костнър.

Актьорът твърди, че решението на Кристин да остане в къщата е някакъв тип операция. Той обаче акцентира, че към този момент ѝ е дал 1.45 милиона $, както е планувано в предбрачния контракт - сума, която би трябвало да ѝ е задоволителна за обезпечаването на друго жилище. Допълва, че също така е подготвен да изследва за спомагателни финансови ограничения, които да улеснят напускането на някогашната му брачна половинка от вкъщи му.
 Снимка 622591

Според правосъдните документи Костнър е подготвен да дава 30 000 $ месечно за къща чартърен, в сходство със отговорностите си за прехрана на децата, и е подготвен да предплаща спомагателни 10 000 $, с цел да покрие разноските за пренасяне.

Актьорът припомня, че е единственият притежател и на трите фамилни парцела. Той акцентира също по този начин, че предбрачният му контракт с Баумгартнер, подписан още през 2004 година, ясно декларира задължението ѝ да освободи парцелите дружно с движимостите си при положение на бракоразвод.

и Кристин Баумгартнер имат три деца - Кейдън (16 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (13 г.).
 Нови паники за Кевин Костнър
Нови паники за Кевин Костнър

Този път свързани с присъединяване му в Yellowstone

Предполага се, че натоварените графици на артиста и дизайнерката и някогашен модел са обтегнали връзките им. Докато Кристин е копнеела за повече време със фамилията в дома им в Санта Барбара, Костнър постоянно е бил прекомерно ангажиран с работните си задължения, написа Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР