В началото на годината стана ясно, че Кание Уест се

...
В началото на годината стана ясно, че Кание Уест се
Коментари Харесай

Скандалното облекло на Кание Уест и новата му жена

В началото на годината стана ясно, че Кание Уест се е оженил за чиновник от компанията си Yeezy. Въпросната му нова брачна половинка се споделя Бианка Ченсори и откогато е с известния рапър не стопира да скандализира обществото с тоалетите си. 
 Кание Уест, Бианка Ченсори и новината, че рапърът е женен за нея
Ето по какъв начин наподобява новата брачна половинка на Кание Уест

Рапърът отново шокира всички с държанието си

Точно като неотдавна. От Daily Mail разбираме, че влюбената двойка прекарва време във Флоренция, откъдето се появяват техни фотоси с много ексцентрични тоалети. Наскоро Бианка беше забелязана да носи нищожен черен сутиен с прилепващ чеп, преди да се появи по транспарантен чорапогащник и боди.

Кание, несъмнено, също способства за стилните им безобразия. Рапърът си беше омотал забрадка към главата си, с цел да се опита да прикрие самоличността си, а по-късно беше видян с кадифен костюм, който обаче беше облякъл без риза. Да не загатваме, че рапърът се разхождаше необут. 

Видът им в известния италиански град стана причина за разпалени мнения в обществените мрежи на разнообразни хора, които не скриха възмущението си от " скандалния " им външен тип. 

  " Какво става с Кание?! Човече-бос по улиците на Италия? ", написа един човек в Twitter, а различен прикани: " Нямаме потребност от този отпадък в Италия ".

Един консуматор също показва, че Бианка би трябвало да бъде облечена по-подходящо в консервативна католическа страна, до момента в който различен се съгласи: " Изключително неуважително към другите хора, като излизаш съвсем гола. "
 Кание Уест с голо суши на празненството по случай рождения си ден
" Голото суши " на празненството за рождения ден на Кание Уест

Не сме и очаквали нещо по-различно от рапъра

Това не е първият път, когато Кание Уест провокира бурни рекции от страна на почитателите си. Наскоро той беше наказан от почитатели, че облича 10-годишната си щерка Норт Уест в облекла, които доста назовават " расистки ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР