В началото на годината Ник Джонас и съпругата му Приянка

...
В началото на годината Ник Джонас и съпругата му Приянка
Коментари Харесай

Семейната идилия на Ник Джонас и Приянка Чопра

В началото на годината Ник Джонас и брачната половинка му Приянка Чопра показаха пред света новото попълние в фамилията - дребната Малти Мари. Дълго време двойката ревностно пазеше първородната си щерка от светлината на прожекторите.
 Приянка Чопра, Ник Джонас, Малти Мари и първата обществена поява на фамилията и щерка им
Приянка Чопра и Ник Джонас най-сетне демонстрираха щерка си

Ето по какъв начин наподобява Малти Мари

Но когато си дете на известни родители, очевидно няма по какъв начин да останеш надалеч от вниманието и известността. Ето за какво Малти Мари все по-често се появява в общественото пространство и обществените мрежи.

Преди няколко дни Ник Джонас показа в своя Instagram профил миг, в който е дружно с 15-месечната си щерка. При това не къде да е, а покрай сцената. На симпатичната черно-бяла фотография, изпълнителят държи в едната си ръка дребното момиче, а в другата микрофон - и всичко се случва по време на музикалните задължения на Ник. " Нейният първи саундчек ", написа артистът към фрагмента.

Момиченцето пък, облечено в напълно в бяло, очевидно се забавлява, до момента в който си играе с шумоизолиращите слушалки, сложени на главата му. И може би някой ден ще тръгне по стъпките на своя прочут татко.

По-рано този месец и Приянка Чопра Джонас разгласява фотоси в обществените мрежи, а мотив бяха Великденските празници, написа People. " Първият Великден на Малти Мари " гласи надписът на тениската, която носи дребното момиче, до момента в който похапва шоколадово яйце и театралничи за фрагментите.

Наскоро Малти претърпя още едно значимо събитие за първи път в живота си - пътешестване до Индия, откъдето е родом майка ѝ. Двете посетиха красиво украсения храм Siddhivinayak в Мумбай, където споделиха значим нравствен миг.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР