В началото на февруари стана ясно, че новото видео към

...
В началото на февруари стана ясно, че новото видео към
Коментари Харесай

След скандалните изявления на дизайнера на Рита Ора, певицата с топли думи за България

В началото на февруари стана ясно, че новото видео към песента " Bang " на Рита Ора, е снимано в Перник и това провокира много реакции. Всъщност перничани бяха наясно с това по-рано, само че освен местоположението провокира интерес, а и носията, с която се появи звездата във видеото.

Припомняме, че се появиха разнообразни реакции, които доведоха до гневни думи от страна на дизайнера на костюма. Валдрин Сахити показа, че носията показва родината на Рита, само че и неговата също. Красивият костюм обаче бе избран от много нашенци като български, а не албански. Сахити реагира бурно на това изказване, като показа, че " България няма да бъде запомнена с нищо в идващите 100 години ", като малко по-късно думите му бяха изтрити, само че не останаха незабелязани от " Мис Вселена България " 2015 година Радост Тодорова, която отбрани България.

Виж още:

Междувременно английската звезда с албански корени Рита Ора разгласява видео, в което издава детайлности от фотосите на песента, провели се в България. Тя не разяснява абсурда с носията, само че пък показа много благи думи за страната ни, които се одобряват като ясно обръщение, че Ора доста е харесала отношението на българите към нея.

Самата Рита описа, че огромно усещане ѝ направил връх Бузлуджа, който посетила на 4-ия ден от снимането на видеото. " Невероятно място. Като в Космоса е ", възкликва тя за комунистическия монумент.

Виж още:

" Беше необикновено да смеся толкоз доста култури дружно и да основа един напълно нов свят от тях. Снимките на кино лентата в България ми дадоха късмет да покажа невероятна архитектура, неповторима природа и историческите забележителности. Много се вълнувам, че мога да споделя с по-голяма публика хубостите на тази част от света ", сподели Рита Ора пред Evening Standard.

Певицата съобщи, че се гордее с мащабите на видеото си и го назова " моят личен мини филм ".

Изображение: https://www.instagram.com/ritaora/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР