В началото на декември миналато година третокласничката отново споделила с

...
В началото на декември миналато година третокласничката отново споделила с
Коментари Харесай

Военен Разби Носа На Дете! Ето Какво Отсече Съдът!

В началото на декември миналато година третокласничката още веднъж споделила с военния, че момчето я закача. Няколко дни по-късно униформеният не бил на работа и карал автомобила си по улицата. В същото време Неделчо се прибирал от занималня. Капитанът спрял и тръгнал към него. Решил да го стресне, с цел да престане да безпокои щерка му. Хванал хлапето за дрехата и без да каже дума, го зашлевил по лицето и врата. От носа на ученика текнала кръв и той се подмокрил от боязън.

Разплакал се и хукнал към дома си, където разказал за случилото се. Семейството е освидетелствало сина си в правосъдна медицина. В документа оттова е посочено, че Неделчо е получил травма на главата и носа и кръвонасядане.

" Извършителят не се е обърнал към родителите на момчето, не е изискал подпомагане от учителите му за преустановяване на закачките, нито е провел естествен диалог със самия него ", се показва в претекстовете на военния съд.

На делото капитанът е признал, че си е изпуснал нервите, само че по-късно се разкаял. По тази причина и поради чистото му досие е освободен от наказателна отговорност и му е наложена единствено административна глоба.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР