В началото на 90-те години парламентът беше пълен с литератори,

...
В началото на 90-те години парламентът беше пълен с литератори,
Коментари Харесай

Ивайло Дичев: Радев е суетен човек, който се скара с всички, решението е в програмен кабинет без експерти

" В началото на 90-те години Народното събрание беше цялостен с литератори, само че това време мина. Генералите и лекарите също са доста желани. Проф. Габровски беше метод, с цел да се скрие ГЕРБ. Акад. Денков е сдържан и академик човек. Посоката с специалистите е доста рискова, тъй като те имат едно решение и се унищожава полемиката, в която вземат участие жителите. Цялата партия брани Бойко Борисов. Очаква се нов водач, само че подобен човек не се появява. Това е естествената промяна на партийни ръководители ". 

Това съобщи пред Нова нюз проф. Ивайло Дичев, учител по културна антропология в Софийския университет " Св. Климент Охридски ". " Нямам нищо срещу Даниел Митов, само че той няма да е нов водач, тъй като повтаря това, което споделя Бойко Борисов. Акад. Денков ще продължи политиката на " смяната ". От Политическа партия държаха страната в някакви естествени граници, само че се оставиха да бъдат предадени от Има Такъв Народ и са в комплицирани връзки с Българска социалистическа партия. Те не са положителни политици. Не виждам какво можем да подлагаме на критика за кардиналните им позиции за правосъдна промяна и за войната в Украйна. Не акад. Денков може да трансформира в тази посока. Има и версия, която е допустима - да се направи програмно държавно управление, на което да му се разпореди какво да извърши. В него може да няма политически фигури, само че те да изготвят какво да бъде свършено. Технократът е рискова персона, тъй като прикрива политическата отговорност. " Български напредък " е най-вероятната партия за третия мандат ", сподели още Дичев. 

" Президентът Румен Радев прекрачва някакви граници, които са неприятни. Той споделя, че бил основал Политическа партия. Радев също беше изваден от Корнелия Нинова отникъде. Позициите на Радев са тайнственост. Едно време мислех, че желае да завладее Българска социалистическа партия, по-късно, че ще прави нов план, в този момент малко се е сближил с ГЕРБ, само че Радев се скара с всички. Президентът се изрича по всевъзможни въпроси. Явно по темперамент е суетлив човек. Вероятно има и по-сериозни претекстове за държанието, които не знаем ", разяснява анализаторът. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР