``В началото на 49-ото Народно събрание ние от Движението за

...
``В началото на 49-ото Народно събрание ние от Движението за
Коментари Харесай

Карадайъ: Дневният ред на хората трябва да стане дневен ред на политиците

``В началото на 49-ото Народно заседание ние от Движението за права и свободи ясно и изрично декларирахме, че с това Народно заседание може да се реализира непоклатимост на страната в подтекста на европейското развиване на страната и войната в Украйна. Необходимо беше да има разговор сред институциите, да се дефинират целите и политиките в полза на всички български жители и да се работи за тяхната реализация.`` Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

„ Днес, ние от Движение за права и свободи, считаме, че би трябвало да се обезпечи сигурността на жителите на фона на растящите цени на главните потребителски артикули и ръководещите да се занимават с решение на проблемите на хората. Факт е, че страната се разминава с интензивността на жителите. Перманентните митинги са доказателство за това. Действията на страната са постфактум. В такава обстановка напълно естествено е логиката на политиката да се диктува от визията за правдивост на улицата. Това събитие слага под подозрение законността като главен принцип на правовата страна, а въпреки това улицата споделя по какъв начин да се постанова правдивост. Така се унищожава доверието на жителите в страната и държавността”, добави още той.

„ Нужно е да проявим отговорността, която се изисква от нас. Нужно е не на думи, а претворено в каузи да работим за хората и за нашата татковина. Приоритетите на обществото и на страната да станат цели на всички нас. Дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците. И всички в заедност да изведем България от рецесиите и да получим от Европейският съюз поддръжката, която ни се поставя като член. Да работим през днешния ден за Шенген и еврозоната, с цел да бъде несъмнено и умерено общото ни бъдеще като общество, народ и страна. Ние имаме вяра в правотата на тази позиция и твърдо я отстояваме”, посочи Карадайъ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР