В началото на 2018 г. Русев и Лана се похвалиха,

...
В началото на 2018 г. Русев и Лана се похвалиха,
Коментари Харесай

Русев, Лана, Another Version of You и кога ще излезе филмът с тяхно участие

В началото на 2018 година Русев и Лана се похвалиха, че ще вземат участие във филм. Честно казано бяхме не запомнили за него, тъй като повече информация по този начин и не излезе.

Е, към този момент знаем, че филмът въпреки всичко е бил сниман и следва стартирането му в iTunes. За това разбираме още веднъж от профилите на Русев и Лана в Instagram.

Another Version of You ще бъде разполагаем за гледане от 26 ноември и от филмовия откъс му се затвърждава усещането ни, че романтиката ще господства.

Дигси е безумно влюбен в Сузет, само че както можем да предположим, тя не е. Когато Сузет се омъжва за различен мъж, Дигси се усеща сломен, само че загадъчен мъж му дава ключ. Този ключ не е елементарен, а може да отваря порти, които водят към разнообразни действителности.

В тези действителности Дигси среща най-различни версии на Сузет, които може и да отвърнат на възприятията му. Има и измама, несъмнено и тя е, че връщане обратно няма.

Дигси минава през няколко порти и се среща с няколко разнообразни версии на възлюбената си. С нито една обаче нещата не се получават. Нещо в него трепва, когато се среща с Гуинет (Лана), която е доста друга от Сузет, само че го притегля.

Комедията и романтиката ще са налице, а от някои от реакциите на хора, имали опцията да гледат Another Version of You, излиза наяве, че Лана се оправя сносно с ролята си. А и от филмовия откъс виждаме, че сексапилът ѝ още веднъж е емфатичен.

За ролята на Русев не се знае доста. Неговият воин се споделя Кирил и в миналото е излизал с Гиунет, което сме сигурни, че ще породи напрежение сред него и Дигси. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР