В МВР представят новия главен секретар. На основание решение на

...
В МВР представят новия главен секретар. На основание решение на
Коментари Харесай

Новият главен секретар на МВР Петър Тодоров: Борбата с пожарите и мигрантския натиск са сред основните ни приоритети

В Министерство на вътрешните работи показват новия основен секретар. На съображение решение на Министерския съвет, със собствен декрет президентът Румен Радев назначи Петър Тодоров за основен секретар на Министерството на вътрешните работи.

" Има доста огромен брой почтени чиновници, които могат да заемат тази служба. Направихме много деликатен асортимент, с цел да вземем това решение. Тази служба ние оценяваме като такава, която може да бъде заета от заслужен човек, с задоволително дълъг професионален опит, на който може да се разчита ", съобщи служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Миналата седмица министърът на вътрешните работи Бойко Рашков връчи на основен комисар Тодоров документа за назначението му на длъжността. Главният секретар беше показан публично пред ръководителите на дирекции и служби в Министерство на вътрешните работи от министър Рашков и заместник-министрите Емил Ганчев, Венцислав Катинов и Енчо Мирчев.

Самият Петър Тодоров изброи предпочитаните задания в работата си. На първо място той назова битката с горските пожари. На второ - оправянето със засиления мигрантски напън. Друг акцент на работата му ще бъде контрола на пътния трафик в дейния летен сезон. като задача, която се обрисува пред полицейските чиновници е битката с настъпващата нова вълна на ковид, сподели Тодоров. " Действията тук ще бъдат в съгласуваност с Министерство на здравеопазването и РЗИ ", добави той.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/417303396366341
Петър Тодоров е с дълготраен професионален стаж в системата на Министерство на вътрешните работи, като поредно е заемал разнообразни изпълнителски и управителни позиции в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Завършил е висшето си обучение във ВНВУ " Васил Левски " – Велико Търново.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР