В МВР има системен проблем и той е доста назад

...
В МВР има системен проблем и той е доста назад
Коментари Харесай

Тодор Тодоров: В системата на МВР има много повече служители, отколкото работещи

В Министерство на вътрешните работи има систематичен проблем и той е много обратно във времето. Сега започваме да берем плодовете му. Той е обвързван изнапред с подбора на фрагменти в системата. Това сподели престъпният психолог Тошко Тодоров в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

По думите му така наречен конкурсна процедура е тотално опорочена. „ За страдание, в системата на Министерство на вътрешните работи има доста повече чиновници, в сравнение с работещи. За да се получи нещо положително, когато се реже, би трябвало да се реже до крепко ", съобщи той.

Ако се обърне внимание на още случаи като този с Георги Семерджиев, най-вероятно броя на служители на реда, оказвали застъпничество над извършители, над ще е доста по-голяма, счита той.

Според него, в случай че се вкара детектор на лъжата, изключително при повишение в служба, тогава ще е доста мъчно някои хора да порастват кариерно. „ Доста постоянно се развиват не най-хубавите, а тези които са най-послушни. Послушанието е да не си свършиш работата, когато би трябвало да я свършиш ", сподели още Тодоров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР