В МВР има сигнал, че фолк изпълнителят Мехмед Готов, по-известен

...
В МВР има сигнал, че фолк изпълнителят Мехмед Готов, по-известен
Коментари Харесай

Сводник ли е фолкаджията Меди?

В Министерство на вътрешните работи има сигнал, че фолк изпълнителят Мехмед Готов, по-известен като Меди, се занимава със сводничество, твърди Хотарена. За Меди и близки негови родственици от години имало данни, че са се свързани с деликатния вземане-даване.

Сводническата активност се правила главно в региона на Сандански и благоевградския окръг. Към момента данните не са публично доказани. Информацията сигурно е много скандална поради светския статут на Меди, само че пък надалеч не е казус в историята на родния поп фолк.

Така да вземем за пример преди години чалга изпълнителят Кондьо също бе разследван за сводничество. През 2006 година бе наказан на 10 години затвор и санкция от 100 000 лева поради трафик на две дами и склоняване на едната към проституция. В края на същата година Окръжният съд в Сливен понижи присъдата на Кондьо на 3 години затвор и му постановява санкция от 8000 лева

Рапърът Ванко 1 е азбучен образец за сводничество в звездните среди. Иван Главчев, както е същинското му име, бе наказан през 2003 година, че е употребявал опиати, с цел да склони към проституция 10 дами и една малолетна, а по-късно ги е „ пласирал “ като проститутки в разнообразни страни от Европа. Той бе наказан на 12 години затвор, само че поради корекция в закона излежа едвам половината от присъдата си.

През лятото на предходната година започва следствие и против Ловеца на бежанци Динко Вълев. Според обява в интернет Динко бил сводник на девойки в Амстердам, Нидерландия. Преди да отидат там обаче, те били изпращани в Свиленград да се “обучават” в занаята. Някои девойки подавали тъжби, само че шефката на проверяващите служители на реда в Ямбол Ваня Щерева ги покривала, се твърди в материала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР