В МВР е започнала проверка на снимките с, за които

...
В МВР е започнала проверка на снимките с, за които
Коментари Харесай

МВР и ДАНС отпочват пачките и кюлчетата на Мата Хари

В Министерство на вътрешните работи е почнала инспекция на фотосите с, за които се твърди, че са правени в, когато тя е била населявана от някогашния министър председател Бойко Борисов. Вътрешният министър Бойко Рашков съобщи в предаването "Денят с Веселин Дремджиев " по ТВ+, че в случай че чиновниците на Държавна организация "Национална сигурност " (ДАНС) преценяват, че е значимо за решение на случая да бъде разпитан и самият Борисов, то тогава би трябвало да го създадат.

"Ако съм аз, няма да пропусна да го разпитам. Ако уточни коя е Мата Хари, откакто твърди, че знае коя е, то тогава ще можем да проверим дали и по какъв начин тези пачки и кюлчета са били сложени в нощното шкафче ", сподели Рашков.

Той добави, че прокуратурата се е задействала още веднъж по случая, откакто е схванала, че Министерство на вътрешните работи води следствие. В средата на предишния месец Софийската градска прокуратура изиска от Българска народна банка експертиза и информация по серийните номера на банкнотите. "Има няколко случая, при които интензивността на прокуратурата идва след тази на Министерство на вътрешните работи. Защо? Страхуват се от това, което ще откри едно независимо следствие ли ", попита Рашков. Вътрешният министър сподели още, че към момента има доста елементи за определяне по проблема с някогашния финансов министър на ГЕРБ Владислав Горанов, който беше засечен на границата с автомобил, търсен от Интерпол. Според него времето на произвеждане на колата не съответствува с времето на нейната регистрация в КАТ. Освен това досието на автомобила липсвало в масивите на КАТ.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР