В мрежата се появиха интимни снимки на балерината Анастасия Волочкова

...
В мрежата се появиха интимни снимки на балерината Анастасия Волочкова
Коментари Харесай

Скандални СНИМКИ 18+ как Анастасия Волочкова прави секс с млад кавказки бизнесмен изтекоха в мрежата, балерината с уникален коментар

В мрежата се появиха интимни фотоси на балерината Анастасия Волочкова по време на секс. Както оповестява телеграм-каналът Super, фотосите принадлежат на 29-годишния осетински предприемач, блогър и артист Чермен Дзотов, който до наскоро беше ухажор на балерината. Неговата страница в обществената мрежа " ВКонтакте " е била разрушена от незнайни хакери.

Бизнесменът Дзотов е декларирал, че съжалява за появяването на фотосите в Мрежата и акцентира, че мошениците, които са ги извадили на бял свят, са се пробвали да го шантажират с тези фрагменти.

" Съжалявам за това, което е станало. С Настя повече от година не поддържаме връзка и въобще не ми се желае това да се отрази на сегашната ѝ връзка. Тази нечистотия са я създали същите мошеници, които разрушиха моите профили в обществените мрежи преди половин година. Прошка за тях няма да има ", заканва се предприемачът.

Балерината Анастасия Волочкова излезе с язвителен коментар за абсурда с интимните фотоси.
" Ако някой е решил да ме употребява като оръдие за своя пиар, Бог да го съди. Всички, които се вълнуват за секса на Волочкова, да спят умерено. Сега виждат, че секс имам премного, а тези които нямат качват по мрежите такива фотоси ", съобщи балерината, представена от Рен.тв. Тя прибавя, че " това е мръснишка история, скалъпена от мръсници ".

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР