В мрежата се появи снимка от вестник Mansfield News Journal,

...
В мрежата се появи снимка от вестник Mansfield News Journal,
Коментари Харесай

Във вестник от 1963 г. откриха предсказание за появата на смартфоните СНИМКА

В мрежата се появи фотография от вестник Mansfield News Journal, оповестен в Охайо, Съединени американски щати. Кадърът е оповестен от един от потребителите на Reddit.

Статия, оповестена през 1963 година, споделя, че с течение на времето телефоните на жителите на Мансфийлд ще се побират в джобовете им.

Както споделя тогавашният управител на телефонната компания Фредерик Хънтсман в изявление за изданието, в далечното бъдеще сходни устройства ще бъдат употребявани в комерсиална посока, само че първите лабораторни проби към този момент са осъществени по това време.

В обявата се приказва и за други устройства, като аналози на модерни високоговорители с дребни телевизионни екрани.

„ Кухненският апарат може да се употребява като елементарен телефон, като телефон със свободни ръце, в случай че домакинята е заета с готвене “, се споделя в публикация от средата на предишния век.

В същото време вестникът приказва за телефони с образно изображение, което ще разреши на събеседниците да приказват с микрофон, високоговорител и камера.

„ Телефонът ще има система за предаване на потребителски автограф и записващо устройство за диалози “, отбелязва създателят на бележката. В публикацията те се назовават ​​ " телевизионни фонове ".

Потребителите, разяснявайки обявата, припомниха първите си устройства, в това число телефони с ротационен дайлер.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР