В мрежата се появи информация за опит за самоубийство, направен

...
В мрежата се появи информация за опит за самоубийство, направен
Коментари Харесай

Млад актьор опита да се самоубие на сцената пред очите на публиката

В мрежата се появи информация за опит за самоубийство, изработен от актьора Артур Шувалов, който беше болен от онкология.

Според канала Babr Mash TG опитът за самоубийство е бил осъществен от младия мъж навръх сцената, пред очите на публиката, която е пристигнала на представлението в трагичния спектакъл в Улан-Уде на 29 март.

Авторите на поста считат, че по този начин Шувалов е изразил митинга си против промяната на художествения началник на театъра.

Преди да направи опит да се самоубие, незабавно след поклона, актьорът споделил от сцената, че „ упреква управлението “ за гибелта му. Той разказа и проблемите, които се случват зад кулисите.

Известно е, че случаят е станал по време на пиесата „ Театър. Грешната страна ”, сложена от някогашния живописен началник на трупата Сергей Левицки. Директорът загуби поста си през 2022 година, той беше сменен от шефа Вячеслав Дяченко.

Според източници от трупата на трагичния спектакъл новият водач не можел да се разбере с актьорите и различен спор довел до постъпката на Шувалов. Дяченко заплаши последния с уволняване.

Шувалов е приет в болница.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР