В момента японските власти събират и анализират информация, свързана със

...
В момента японските власти събират и анализират информация, свързана със
Коментари Харесай

Япония обмисля дали да продължи ваксинирането с AstraZeneca

В момента японските управляващи събират и проучват информация, обвързвана със обстановката към, създадена от AstraZeneca . По-нататъшни решения по отношение на използването на това лекарство ще бъдат взети въз основа на констатациите на специалистите, оповестява ТАСС. Японският министър председател Йошихиде Суга заяви новината пред публицисти, откакто е бил имунизиран с имунизацията Pfizer, прибавя БГНЕС.
Припомняме, че по-рано редица страни стопираха използването на имунизацията AstraZeneca. Световната здравна организация (СЗО) и Европейската организация по медикаментите (ЕАЛ) предизвикват продължаването на използването на имунизацията , като означават, че изгодите от нейната приложимост не престават да надвишават рисковете и, че понастоящем няма директна връзка сред имунизацията и образуването на кръвни съсиреци.
 Ваксината на AstraZeneca - по какъв начин по този начин няма данни за заплаха във Англия, а в цяла Европа я стопират? Ваксината на AstraZeneca - по какъв начин по този начин няма данни за заплаха във Англия, а в цяла Европа я стопират?
Германия, Франция, Италия, Испания и други европейски страни прекратиха използването на имунизацията на AstraZeneca (оксфордската ваксина),...
През предходната година Япония подписа съглашения с британско-шведската компания AstraZeneca, американската Moderna и американско-германския консорциум от компании Pfizer и BioNTech за доставка на ваксини против ковид. Общо страната чака да получи 310 000 000 дози. В момента имунизацията от Pfizer е сертифицирана в страната. А тази, от AstraZeneca и Moderna чакат съответното решение на японското министерство на опазването на здравето.
Ваксинацията в Япония стартира на 17-ти февруари. На първия стадий бяха имунизирани 40 000 локални здравни служащи. Впоследствие този развой би трябвало да обхване към 4,8 милиона японски лекари. През април на жителите на страната, които са над 65 година, ще бъде позволено да се имунизират. На такава възраст са към 36 000 000 души в Япония. До май имунизациите могат да станат налични и за другите жители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР