В момента, във Франция се провежда и една от по-интересните

...
В момента, във Франция се провежда и една от по-интересните
Коментари Харесай

KILOW : Изглежда като студентски проект, но обещава голям кеф

В момента, във Франция се организира и една от по-интересните министър председатели на ревюто е позиционирана на щанда на френската компания KILOW.

Там са изложени две прототипни версии на четириколесно транспортно средство, което има лъчение на осъществен от студенти от първи курс план, само че в това време съгласно анонса, а и видеото на компанията, KILOW има капацитет да се трансформира в нещо в действителност забавно и дори неповторимо за автомобилната сцена.

KILOW Bagnole е с напълно електрическо задвижване и от компанията споделят, че четириколката е " освободена " от безусловно всичко излишно. От компанията са заложили на забавни тълкования и интеграции на естествена дървесина, както и впечатляващото офроуд държание.

От KILOW са планували опция за осъществяването на товарното пространство на четириколката си в разнообразни конфигурации, включително хладилно поделение, стабилно на атмосферни условия и даже под формата на сейф.

Интересно е и обещанието на френската компания във връзка с метода на доставка на електрическия автомобил, а точно в специфична кутия, с интегрирана компактна слънчева апаратура, тъкмо като играчка.



KILOW Bagnole, който се чака да бъде разполагаем при започване на идната година, тежи по-малко от 350 кг и ще бъде разполагаем в няколко съществени модификации.

В взаимозависимост от желанията си, клиентите могат да поръчат електрическата четириколка, цената на която започва от под 10 000 евро, във версия със свободен пробег от 70 или 140 километра, и с ограничаване на оптималната скорост от до 45 (възможност за ръководство и без шофьорска книжка) и до 80 км/ч.

Основните габарити на KILOW Bagnole, задвижващата система на който е с мощ от 21 конски сили, са дължина 2812 мм, широчина 1495 и височина 1460 мм, а междуосието е 2073 мм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР