В момента в парламента се провежда най-мащабното купуване на гласове

...
В момента в парламента се провежда най-мащабното купуване на гласове
Коментари Харесай

Борисов: Дават се колосални суми за депутати, които ще се „спънат“ и няма да дойдат в НС

В момента в Народното събрание се организира най-мащабното пазаруване на гласове в историята на България. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, като съгласно него пари се дават освен за отцепници, а и за депутати, които няма да се явят в залата, когато има гласоподаване за поддръжка на кабинета.

„ Дават се колосални суми и то, с цел да не влязат, да претърпи някаква повреда, да се спъне, да падне и прочие. Така са се вкопчили в тази власт, че изобщо не виждат какво се случва към тях. Раздават пари по жилища, по лаборатории и това става пред очите на умните и красивите “, разяснява още някогашният министър председател.

Според него сме очевидци и на неуспех на Плана за възобновяване.

„ Още при започване на предишното лято Гърция получи пари, а през това време ние слушахме хвалебствия за техните умни и страхотни хрумвания, до момента в който през вчерашния ден Европейска комисия понижи общата сума на средства, които ще бъдат отпуснати за България. Става въпрос за над 1 200 000 000 и това е загуба в резултат на смяната. Парите ще отидат за други шест стопански системи. Губят се милиарди от несръчност и безнаказаност. Уж щяха да събират милиарди от обири и какво ли не, освен, че не събраха нищо, само че не престават и да губят. Българинът даже няма и да усети нещо от проекта за възобновяване. И най-после оправданието е „ случва се “, по какъв начин може да губиш милиарди и да кажеш по този начин “, безапелационен е още той.

Той цитира и статистика, съгласно която нарастването на пенсиите ще бъде изядено от инфлацията, като разликата е единствено 1 %, за сметка множеството доходи към пенсионерите.

„ В същото време Нинова отиде да се снима с цената на хляба, а цената трябваше да падне единствено поради страхотната нова годишна продукция. Сега нищо няма да се промени, няма и да има такова понижение “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов означи и „ хаоса с отстъпката от 25 стотинки за горивата “.

„ Съдебната им промяна се сведе до това да сложат Бойко Рашков на КПКОНПИ, както Петков сподели наши хора – тоест, единствено да им намерят постове. Друго не се случва, а трябваше и да излязат хора от обединението, с цел да разберем и по какъв начин се е случило това “, сподели още Борисов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР