В момента в нея членуват 37 евродепутати от френския Национален

...
В момента в нея членуват 37 евродепутати от френския Национален
Коментари Харесай

Всички Го Подценяваха, Но Току-Що Веселин Марешки Направи Шах С Пешка! Политиците Си Говорят Сами, В Герб Звънят На Пожар! Ще Има

В момента в нея членуват 37 евродепутати от френския " Национален фронт " на Марин Льо Пен, холандската крайнодясна Партия на свободата на Герд Вилдерс, Партията на свободата на Австрия и италианската Северна Лига, заяви Българска национална телевизия.

" Радвам се, че европейските патриоти припознаха нас като българската патриотична групировка и избраха съдействието с нас. В Германия нашите сътрудници са към този момент втора политическа мощ, в Австрия са в държавното управление, чакаме в Италия да победят. Много е евентуално на идващите европейски избори нашите сътрудници да бъдат от водещите в Европа ", разяснява самият Марешки.

Джейн Аткинсън - заместник-председател на групата " Европа на нациите и свободите " в Европейския парламент пък сподели:

" Ню Йорк Таймс " разказа господин Марешки като българския Тръмп, тъй като е предприемач. Той основава работни места, схваща бизнеса. Именно налозите, които бизнесът и хората заплащат, дефинират какво ще вършим - дали ще има пари за опазване на здравето или обучение. Много е освежаващо да имаме предприемачи тук в Европарламента ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР