В момента, в който с периферното зрение мернах червен светофар,

...
В момента, в който с периферното зрение мернах червен светофар,
Коментари Харесай

Ужасяващо! Кристиан задрямал преди катастрофата с Милен Цвет...

В момента, в който с периферното зрение мернах червен светофар, се обърнах към Кристиан. Видях, че той е задрямал зад кормилото и клюмаше. Опитах се да направя нещо и тогава последва удара. Той беше мощен като гърмеж. Това описа пред Софийския градски съд (СГС) Георги Иванов, който е наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, написа.



Георги, който живее в Италия, бил дружно с Кристиан и годеницата му Симона при злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков.

Трагедията стана на 19 април миналага година. Кристиан и Георги се срещнали в Канада. През април предходната година Георги гостувал на няколко пъти в дома на приятеля си. Той бил и на празненството по случай рождения ден на Симона, което се провело в къщата на Кристиан на 18 април.

Георги Иванов изясни и за какво незабавно е напуснал мястото на нещастието.



" Баща ми не трябваше да схваща, че съм в България. Със сълзи на очи им споделих (на Кристиан и Симона - б.р.), че би трябвало да си потегли, че нямам друга алтернатива ", изясни Георги. Той почнал да търси в колата си якето и телефона си. Щом ги намерил, побягнал по една дребна уличка, която го отвела до автосервиз. Имал кръв по себе си и помолил да се измие в автосервиза.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР