В момента, в който отключих, дъщеря ми изхвърча. Брат ми

...
В момента, в който отключих, дъщеря ми изхвърча. Брат ми
Коментари Харесай

Огнен Ад! Пожар Остави Многочленно Семейство Без Дом За Коледа!

" В момента, в който отключих, щерка ми изхвърча. Брат ми излезе, аз се пробвах да вляза. Едва стигнах до хладилника и не можах да устоя и излязох,брат ми 2-3 пъти влезе,докато най-после откри Стоян,сврял се в ъгъла на стаята и плаче ", добавя Пенка.

Огънят за минути унищожил всичко. Приютила ги съседка - майка на дете с увреждане.

" Просто не съм претърпяла пожар, нямам си на визия какво е, само че откакто виждам такова дете знам какво е с дребни деца. И знам какъв брой са страдали тия хора и не престават да страдат ", сподели Катерина Илиева.

Друга съседка пуснала пост в обществената мрежа с молба за помощ.

" Казват, че по Коледа стават чудеса, помогнете на тези хора. И аз съм с дете с увреждания и знам какъв брой е тежко... тия хора имат потребност само от материали да си подредят къщата ", изясни Емилия Цветанова.

Веднага десетки бургазлии се отзоваха на апела. Донесоха кой каквото може.

" Аз имам дъщеричка на 6 годинки едната, другата е на 2 и донесох дрешки,каквото имам -якенца, обувки това е. Друго с какво мога да оказва помощ, каквото можах ", сподели Гюлсум.

" Завивки имахме, да донесем на фамилията, малко играчки на децата и за майката облекла мои, каквото имат потребност, уповавам се и други хора да донесат и хранителни артикули и ще е нужно всичко, като виждам като виждам по какъв начин е изгоряло ", прикани и Йорданка.

Вече са събрани задоволително облекла и завивки. Сега фамилията има потребност от строителни материали и физическа помощ, с цел да ремонтира жилището си и дом, в който да останат до момента в който трае ремонта.

" Аз съм признателна на всички хора, които ми оказват помощ сега, които са ми помогнали и не престават да ми оказват помощ и съм признателна на Бог, тъй като не имах вяра, че има толкоз положителни хора на този свят, а има и се оказа, че те са ужасно доста ", благодари на хората Йорданка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР