В момента, в който ченгетата отприщиха порой от куршуми върху

...
В момента, в който ченгетата отприщиха порой от куршуми върху
Коментари Харесай

Момент въоръжена гостенка на къщата, 28, простреляна 5 пъти от депутати от Хюстън, които я сбъркаха с натрапник, заснет от бодикамера

В момента, в който ченгетата отприщиха проливен дъжд от патрони върху жена, която беше нахлула в дома на приятелката й в Хюстън с нейно позволение, тъй като тя беше не запомнила, че ключът й е хванат в неотдавна пуснат запис на бодикамера.

Офисът на шерифа на окръг Харис разгласява позиция на случая от 3 февруари, при който Ебони Пунси беше прострелян пет пъти, което 28-годишният юрист назова „ ненужна и несъразмерна мощ “ от депутатите.

Полицаите бяха пристигнали на 90 Uvalde Road, откакто обаждащият се сподели, че нахалник е влезнал в жилището й. След като откри, че домът на дамата е обезопасен, различен гражданин на комплекса сподели, че някой е проникнал в апартамент на горния етаж, съгласно полицията.

Записи от бодикамера снимаха две дами депутати да се качват горе, да следят „ отстранения заслон на предния прозорец, счупено стъкло и вдигнати щори, покрай входната врата “ и да чукат на вратата и да се афишират, преди да се оттеглен и да погледнат през прозореца със...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР