В момента в дясно няма изградена алтернатива на Борисов. Основната

...
В момента в дясно няма изградена алтернатива на Борисов. Основната
Коментари Харесай

Радан Кънев: Българското дясно трябва да намери ясното си място спрямо ГЕРБ

В момента в дясно няма построена опция на Борисов. Основната цел на доближаването сред ДСБ и " Да,България " е да стартира построяването на такава опция, да се постави здрав пиедестал, здрава основа, на което да стартира това създаване, което няма да е елементарен развой. Основата би трябвало да е ясна - политическите субекти център - дясно, които задоволително дясно са се позиционирали по отношение на ръководство и могат да сложат кардинална основа. Това е хубавото в това политическо начало. Това разяснява в " Още от деня " някогашният водач на ДСБ Радан Кънев, който бе безапелационен, че няма да се кандидатира за водач на тази коалиция, която се готви. Попитан по какъв начин си го показва, той сподели, че би трябвало да най-малко 10 години по-млад от него.

Радан Кънев: Българското дясно е в един непрекъснат разгар, най-малкото по две линии - едната е да откри ясното си място по отношение на ГЕРБ. ГЕРБ и персонално Борисов преобладават в политическото пейзаж в България 12 години, ръководят съвсем непрестанно последните 10 години и няма по какъв начин да имаш неустановено отношение към това ръководство. а в нашето пространство прекомерно дълго беше неустановено това състояние и прекомерно постоянно имаше обединявания, които нямат общо отношение към основния фактор на това ръководство.
Бившият водач на ДСБ сподели още, че все още това, което като че ли се търси, е една здрава кардинална основа, на която да се стъпи. Който е построил, еволюирал ясно отношение по метода, по който се ръководи страната. ", сподели още той. Радан Кънев изрази мнение, че Петър Москов и Божидар Лукарски не са еволюирали по тематиката Борисов.
Радан Кънев: Безотоговорно е в никакъв случай да не се посегнеш към властта, безнаказаност е единствено да критикуваш в профил. Незряло е да не можеш да постигнеш някаква степен на съдействие. Идва миг на една избрана алена линия - можеш ли да участваш в ръководство, което по нищо не се разграничава от тройката коалиция на Станишев и Доган или на Орешарски, Доган и Пеевски, което се стреми да резервира целия фасон на ръководство, който беше тогава, влк с компаниите,хората и процентите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР