В момента в България се извършва т.нар. „революция отгоре“. Има

...
В момента в България се извършва т.нар. „революция отгоре“. Има
Коментари Харесай

Валери Найденов: В България се извършва „революция отгоре“

В момента в България се прави така наречен „ гражданска война от горната страна “. Има огромна заплаха на изборите през юли съзнателно да не се излъчи постоянно държавно управление. Трябва да се решат проблемите на олигархията, в случай че това не се случи, няма да има и предпочитание да се излъчи държавно управление и да се премине към естествен либерален режим.

Това сподели в студиото на „ Лице в лице “ журналистът Валери Найденов.

„ Нашата Конституция е основала един откъслек от време, в който демокрацията е анулирана и отива „ на кино “. Имаме държавно управление, което не е определено, разделянето на управляващите изчезва, няма парламент, няма инспекции и салда. В този къс откъслек е допустимо да вършат неща, които са невъзможни, когато има Народно заседание “, добави той.

Според него сега имаме революция на горния етаж на политиката, тъй като толкоз доста видни предприемачи са попаднали в пандиза, конфискувани са им парцелите и сметките.

„ Под битката в мансардата е правосъдната система, която също знаем, че от край време се е корумпирала “, сподели още Найденов.

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР