В момента текат снимките на новия сезон на риалитито Игри

...
В момента текат снимките на новия сезон на риалитито Игри
Коментари Харесай

Секси мацка е първата участничка в Игри на волята

В момента текат фотосите на новия сезон на риалитито " Игри на волята “ в Царево. Още преди дни от продукцията анонсираха, че в този сезон борбите ще са доста по-тежки и точно по тази причина кастът е основно от мощно физически състезатели.

Стана ясно коя е първата участничка тази година, която е в действителност сериозна претендентка за първото място в риалитито. Красавицата се споделя Михаела и умерено може да бъде наречена българската Покахонтас.

Тя преподава в няколко известни спортни центъра разнообразни физически интензивности, измежду които канго джъмпс, фитбол, стийл трейнинг и така нататък Девойката обожава да тренира, да пътува, скачала е с парашут, карала е ръб в пустинята, гмуркала се е и е почитател на всевъзможни рискови провокации, оповестява " Блиц ".

За влизането в риалитито издаде самата тя, признавайки че ще отсъства три месеца от залата, с цел да се впусне в ново премеждие. Подобно известие се появи и на формалната страница в обществените мрежи на спортния център, в който тя преподава.

В момента всички часове на Михаела са поети от нейни другари, които я заместват, до момента в който тя се състезава за огромната премия в " Игри на волята “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР