В момента тайно се ремонтират лагери и се подготвят нови

...
В момента тайно се ремонтират лагери и се подготвят нови
Коментари Харесай

ГЕРБ: Служебното правителство се подготвя да приеме мигранти

В момента скрито се ремонтират лагери и се приготвят нови терени, в които да одобряват бежанци и мигранти без никаква бистрота и отчетност пред българското общество. За това предизвести депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев в декларация от трибуната на Народното събрание.

Той означи, че сега две значими тематики за България се ръководят в цялостна липса на бистрота от служебното държавно управление. Едната тематика е мигрантската и бежанската рецесия, а другата - потайно процедура по придобиването на още една партида бойни самолети F-16-
 Слави Трифонов: България е на пътя на афганистанските мигранти, поддържаме държавното управление Слави Трифонов: България е на пътя на афганистанските мигранти, поддържаме държавното управление
1 милион мигранти са подготвени да тръгнат от Афганистан, с цел да избягат от режима на талибаните, който завладя страната. И тези хора няма д...

„ Когато преди месец алармирахме за идващата рецесия, не бяхме чути. Дори служебното държавно управление и доста от партиите тук в Народното събрание си разрешиха да подходят с подигравка към казуса. Министри последните няколко дни загрижено разясняват, че няма средства за ръководство на рецесията. Казват по какъв начин Министерски съвет ще предложи промени сред двете четения на Закона за държавния бюджет, с цел да се обезпечат средства за полиция, войска и приемни центрове. Тогава да изтеглят актуализацията на бюджета, препоръчана от служебното държавно управление и да я внесат още веднъж “, прикани Гаджев.

По думите му до момента българските държавни управления постоянно са били виновни и солидарни по тематиката с мигрантската и бежанска рецесия. Помагали сме на останалите държави-членки, точно тъй като сме били почтени и открити, подсети Гаджев, като открои, че експремиерът Бойко Борисов съумял да контракти 160 млн. спомагателни средства за защита на границата.

Гаджев настоя служебното държавно управление на Румен Радев неотложно да упорства пред Европейски Съюз да се получи целево финансиране.

За „ потайната процедура по придобиването на още една партида бойни самолети F-16, Христо Гаджев съобщи, че държавните управления на президента имат афинитет към процедурите за придобиване на аероплан. От ГЕРБ със удовлетворение установяваха, че продължаването на тази политика е верен метод, само че не схващат за какво това се прави в цялостен мрак.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР