В момента търпеливо изчакваме, може би до края на тази

...
В момента търпеливо изчакваме, може би до края на тази
Коментари Харесай

Милена Славова, Гражданско обединение Вода за Омуртаг: Готови сме за протест

В момента търпеливо изчакваме, може би до края на тази седмица, и по-късно ще предприемем последващи стъпки, като да вземем за пример митинг. Това сподели в дневния блок,,Добър ден, България “ на Радио " Фокус “ Магдалена Славова, член на гражданско обединяване,,Вода за Омуртаг ". Тя добави, че хората в Омуртаг приготвят писма до Министерство на районното развиване и благоустройството, до Министерство на околната среда и водите, до Министерски съвет, с цел да срещнат всички институции с казуса с безводието в града и какви са настояванията на жителите.

" Само желаеме да кажем на министерствата и министрите, че в случай че не престават да се вършат, да не виждат слона в стаята, той ще ги смаже. Ние сме проведени сега и сме подготвени на дълготрайни дейности. Това няма да завърши този път с първия дъжд или с първия сняг “, безапелационна е Славова.

Тя добави, че жителите на Омуртаг чакат прекомерно дълго, с цел да се реши казуса с безводието и желаят страната да се намеси в решаването на казуса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР