„В момента спасителите са открили телата на 19 жертви. За

...
„В момента спасителите са открили телата на 19 жертви. За
Коментари Харесай

Телата на 19 загинали са намерени на мястото на катастрофата на руския Ан-26

„ В момента спасителите са разкрили телата на 19 жертви. За да се разпознават множеството от тях, може да се наложи генетично проучване. Засега е разпознат един човек”, сподели източникът на организацията. Общо на борда е имало 28 души, в това число шестима членове на екипажа и две деца. Няма оживели при злополуката.

Вчера бе обявено, че пътнически аероплан Ан-26 е липсващ от радарите над съветския далекоизточен полуостров Камчатка. Самолетът на локална самолетна компания е изпълнявал полет от Петропавловск Камчатски (административен център на Камчатския край) до селището Палана, когато връзката с него прекъснала. По-късно бяха на крайбрежието, на няколко километра от летището в Палана.

Тридневен печал бе разгласен на цялата територия на Камчатския край в Русия поради злополуката с пътническия аероплан. Държавните флагове на Русия и на Камчатския край ще бъдат спуснати от 7 до 9 юли на цялата територия на Камчатския край. На малките екрани и радиата, както и на културните институции, е препоръчано да анулират развлекателните стратегии и мероприятия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР