В момента сме 1-2 градуса над нормата. Температурите през януари

...
В момента сме 1-2 градуса над нормата. Температурите през януари
Коментари Харесай

Проф. Георги Рачев: Температурите утре ще се вдигнат

В момента сме 1-2 градуса над нормата. Температурите през януари ще са към нулата. Месецът ще си отиде топъл. Температурите на следващия ден ще се вдигнат, сподели в BTV „ Тази заран " климатологът проф. Георги Рачев. На 25 януари леден фронт ще мина през България. Ще се намалят температурите. След това стартира западен транспорт. Несъществени ще са преваляванията, добави той.

В София ще има мъгли в закътани места до четвъртък. Времето ще е безметежно. В Банско температурите ще се задържат на едно ниво - леко негативни заран и малко над нулата към обед. Повече слънце от това не може да се желае, добави проф. Рачев.

За 25 януари в Съединени американски щати няма да има мраз. В Чикаго ще е 5 градуса, а беше -15. В Ню Йорк ще е 13 градуса. Студът си отпътува. В Европа също няма да има мраз. В Москва ще е 0 градуса. Така ще се задържи. В родината на студа - Магадан и Якутск, ще е -19 градуса. Дори в Централен Сибир няма мраз. Топло е в северното полукълбо за януари месец, който е същината на зимата, акцентира климатологът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР