В момента Слави Трифонов пропусна възможността да каже как си

...
В момента Слави Трифонов пропусна възможността да каже как си
Коментари Харесай

Политолог: Трифонов пропусна възможността да представи алтернативния си модел на политика

В момента Слави Трифонов пропусна опцията да каже по какъв начин си показва различния модел на политиката. От тук нататък, каквато и акция да се случи, той към този момент няма късмет да го направи още веднъж.

Това сподели в студиото на „ Лице в лице “ политологът Христо Панчугов.

„ В самостоятелен проект и от позиция на „ ИТН “ и за опита да се резервира енигмата какво тъкмо ще прави Слави Трифонов в политиката, отводът му за сформиране на държавно управление може да наподобява позитив. Това, което българското общество най-вероятно ще види обаче е желанието на нито една политическа партия да вземе властта “, разяснява той.

Според политолога елитът наподобява много слаб и това прави усещане на българските жители.

„ Малкото изследвания демонстрират доста сходства сред гласоподавателите на Слави Трифонов и тези на ГЕРБ, като конструкция, демография и политически настройки “, сподели той.

Панчугов добави, че е доста допустимо при последващи избори огромна част от вота да се трансферира към „ Демократична България “.

По думите му този парламент сигурно не е толкоз беззащитен, колкото наподобява.

" Ако някой има задоволително воля и предпочитание да каже „ Аз съм министър председателят, това са моите министри и моя ред “, от кое място ще пристигна поддръжката, няма никакво значение ", добави той.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР