В момента се работи по възраждането на любимата на критиката

...
В момента се работи по възраждането на любимата на критиката
Коментари Харесай

Хю Лори отново ще бъде д-р Хаус - снимат продължение на сериала

В момента се работи по възраждането на обичаната на рецензията и публиката здравна драма „ Доктор Хаус “ за стрийминг услугата Hulu. Засега не е известно какъв брой членове на големия, разрастващ се актьорски състав биха могли да се изкушат да се завърнат, само че сигурно не може да има възобновление на " Доктор Хаус " без Хю Лори.

Сериалът се излъчва за първи път в мрежата на FOX през 2004 година, като в последна сметка продължава 8 сезона, с впечатляващите 177 епизода. В избран миг сериалът се трансформира в най-гледаното телевизионно предаване на планетата и се прави оценка на близо 20 милиона фенове единствено в Америка, които го гледат постоянно.

Той е оценен и от рецензията, като е номиниран (и постоянно печели) безусловно десетки награди, в това число Primetime Emmys, People`s Choice, Teen Choice, Golden Globes и Screen Actor Guild prizes. Самият Хю Лори печели цели 14 награди от общо 38 номинации за сериала.

Макар че преди този момент Хю Лори е прочут в родната си Англия най-много с различната си комедия, в която си партнира със Стивън Фрай или Роуън Аткинсън, сериалът го трансформира в една от най-големите телевизионни звезди в света, както и в една от най-високо платените. Образът му на Грегъри Хаус като доктор човекомразец, чиито грижи край леглото нормално се състоят в обиждане на всички в близост, е считан за нещо като актуален Шерлок Холмс. И също като безпределно възродения Шерлок Холмс наподобява, че лекар Хаус ще получи още един късмет да показва бездушно държание и изумителни дедуктивни качества. Все още не е известно дали Hulu създава сериала като лимитирана поредност или като нескончаем план, само че това евентуално ще зависи от реакцията на феновете.

От сезон на сезон актьорският състав имаше наклонност да прибавя и изважда нови лекари под антагонистичното попечителство на Хаус, като Омар Епс и Оливия Уайлд бяха най-забележителните поддържащи артисти в сериала. Уайлд наподобява от ден на ден се насочва към режисурата, в сравнение с към актьорството, тъй че Hulu може би ще би трябвало да подслади договорката с задоволително пари, с цел да я накара да се върне към ролята.

Наскоро Хю Лори взе участие в научнофантастичния сериал на HBO " Авеню 5 ", чието деяние се развива на борда на космичен круизен транспортен съд, изхвърлен от курса и опитващ се да оцелее по време на дълго пътешестване назад към Земята с минимални ресурси и оптимален съсловен спор. Сериалът беше спрян след два сезона, тъй че наподобява, че Хю Лори ще има известно време да се приготви за възраждането на новия „ Доктор Хаус “. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР