В момента се обсъжда коалиция, ние сме събрали нашите 5

...
В момента се обсъжда коалиция, ние сме събрали нашите 5
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Обсъждаме съвместно явяване на изборите с ДБ

" В момента се разисква коалиция, ние сме събрали нашите 5 000 подписа. Трябва да предприемем стъпка, която да ни даде повече народни представители в идващия парламент. Усилията, които би трябвало да поставим са в посока да имаме повече депутати в Народно събрание. Правителството на Кирил Петков беше саботирано от вътрешната страна ", това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Продължаваме промяната Настимир Ананиев във връзка идните избори и дали партията възнамерява някакви обединения.

" Спомняте си, че Кирил Петков изиска от Гроздан Караджов да освободи ръководителя на надзорния съвет на организация " Пътна инфраструктура ", само че той отхвърли. Затова приветствам министър Шишков за тази рокада, която направи в АПИ. Радвам се, че в понеделник ще има пуснати поръчки за зимното разчистване. То би трябвало да бъде обезпечено при всички случаи, тъй като пътната поддръжка през зимата е от витална нужда. Безопасността на пътя е доста значима ", сподели той във връзка вчерашната промяна на шефа на АПИ.

" Бяхме саботирани и извън, и от вътрешната страна. Когато правиш коалиция, очакваш съдружните ти сътрудници да те поддържат. Оказа се, че 79% от публичните поръчки за поправки на пътищата не покриват критериите. Аз държа тези поръчки да бъдат тествани от ДНСК и от Политическа партия ще желаяме среща с министър Шишков. Поръчките, които е пуснал някогашният началник на АПИ, би трябвало да бъдат спрени. Ако пуснем тези поръчки да продължат ще ги дадем на същите компании, които строяха по времето на ГЕРБ. Трябва да дадем късмет на нови компании ", съобщи Ананиев.

" От първият ден като ръководител на районна комисия обикалям цялата страна и се срещам с жители. Мисля, че доста хора видяха какво подмолно корупционно тресавище е страната. Хората би трябвало да решат дали желаят България да е естествена европейска страна или една страна на задкулисието ", сподели още Настимир Ананиев.

" В момента се разисква " Продължаваме промяната " да се явят на избори с " Демократична България ", заяви той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР