В момента се изчистват най-големите детайли и по структурата на

...
В момента се изчистват най-големите детайли и по структурата на
Коментари Харесай

РАЗДЕЛИХА БАНИЦАТА: Калина Константинова от ПП: Всяка партия ще има вицепремиер

В момента се почистват най-големите елементи и по структурата на самия кабинет, и по метода, по който ще се случва ръководството оттук насетне. Води се деен разговор с безусловно всички сътрудници. Това сподели пред Би Ти Ви Калина Константинова от „ Продължаваме промяната “. По думите ѝ не става въпрос за спорове, а за прецизиране на текстове и съответни ограничения. Тя съобщи, че няма разногласия във връзка с министерските постове.

„ Надявам се утвърждението от останалите водачи на политическите партии да докара до сключване на съглашението и да го представим обществено “, сподели Калина Константинова.

„ Постовете не са ясни, само че са ясни цели, които си слага това държавно управление. В момента в диалогичен режим избистряме каква конструкция отразява тези цели “, добави тя.
свързани новини22249на 03.12.2021
Калина Константинова счита, че на този стадий всяка партия ще има вицепремиер.

На въпрос дали е получавала предложение за министерски пост тя отговори, че предложение би трябвало да се насочи към съответен човек, откакто всички органи са се съгласили към съответна кандидатура и задания.

" Предвид, че съглашението не е подписано и кандидатурите са към момента по-скоро оферти, не бих споделила, че от съдружните сътрудници към мен е отправено предложение. Така че отговорът ми е – не “, съобщи Константинова.

По думите ѝ нововъведенията ще бъдат приоритет на това ръководство. В този смисъл тя удостовери, че се разисква да има министерство на нововъведенията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР