В момента са на улицата много директори на горски стопанства

...
В момента са на улицата много директори на горски стопанства
Коментари Харесай

Свиленски за скандала с кадрите на БСП: Защо се кръстихте промяната

" В момента са на улицата доста шефове на горски стопанства от ГЕРБ, които са фантастични експерти ", съобщи националният представител от ПГ на " Продължаваме промяната " Александър Дунчев от трибуната на Народното събрание.

По думите му, към този момент един месец не е получил и един документ от министъра на земеделието.

" Освен всичко друго ви апелирам за подпомагане да говорите с министъра и да ги даде тези прословути имена на всички кадрови промени в държавните гори ", сподели още Дунчев и изиска министърът да бъде изслушан в Комисията по земеделие, вместо да се спори по медиите.

" Моля ви за подпомагане, да събере тези имена, да вземе документите, с които се уволняват и назначават чиновници, в това число доста шефове от ГЕРБ, които са фантастични експерти, безусловно безупречни и сега са на улицата. Няма да загатвам имена ", сподели още Дунчев.

Председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски съобщи, че е " неприемливо от трибуната да се дава опция на хора, които очевидно към този момент пазят ползи на горската мафия ".

" Този представител, който излезе тук и сподели, че търси документи, Политическа партия имат заместник-министър. Могат когато и да е да вземат всички документи. Ако някой желае информация, каквато може да получи, би трябвало да получи и законът му разрешава ", сподели още Свиленски.

По думите му, в случай че се желае информация, с цел да се спекулира, няма да се случи.

Той уточни, че се набеждава български министър и държавното управление.

" Защо тогава искахте смяната и се кръстихте " смяната ", когато ГЕРБ ви харесва по какъв начин са управлявали 12 години. Нали това сподели вашият депутат. Добро ръководство 12 години ", разяснява Свиленски, представен от БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР