В момента Румен Радев и съпругата му са в Япония

...
В момента Румен Радев и съпругата му са в Япония
Коментари Харесай

Десислава Радева с втори впечатляващ тоалет в Япония

В момента Румен Радев и брачната половинка му са в Япония по случай формалното възкачване на император Нарухито на трона. По-рано през днешния ден първата двойка на България показва безукорен жанр в Страната на изгряващото слънце.

За значимото събитие, президентът се бе спрял на черен фрак с бяла жилетка и папийонка, а брачната половинка му носеше ефирна рокля в бледолилаво с дълги ръкави, прибрана в талията с необятен бял колан.

След интронизацията си, императорът даде специфичен банкет за своите посетители, на който семейство Радеви се появиха в друго облекло. Президентът се бе спрял на типичен черен смокинг с папийонка в същия цвят, а Десислава бе избрала даже още по-впечатляващ тоалет от този, който бе облякла за церемонията в " Боровата зала " на императорския замък тази заран.

Кралско синята рокля с медни отражения и голи плещи наблягаше женствеността на първата дама. Корсетът, по който нежно се спускаше дантела с флорални претекстове, вървеше компактно по тялото ѝ, до момента в който полата от копринена тафта и тюл се разкрояваше ефирно и падаше на гънки до земята. Тя се придържаше към изцяло изчистена визия - със напълно лек грим и без бижута.

Този ѝ тоалет също е дело на дизайнерката Невена Николова, на която се доверяват редица международни звезди, измежду които са Никол Шерцингер и Елизабет Хърли.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР