В момента Путин има големия апетит на Хитлер, твърди бившият

...
В момента Путин има големия апетит на Хитлер, твърди бившият
Коментари Харесай

Соломон Паси: Почти сигурно е, че Русия ще нахлуе в Украйна, но не се знае кога и как

В момента Путин има огромния вкус на Хитлер, твърди някогашният външен министър
„ Едно нещо е съвсем несъмнено – Русия ще нахлуе в Украйна. Това, което не се знае е по кое време, по какъв начин и какъв брой доста ще нахлуе “. Това сподели в изявление за предаването „ 120 минути “ някогашният външен министър и ръководител на Българския атлантически клуб Соломон Паси.

„ С Русия би трябвало да се приказва с огромно почитание и с чудесно въоръжение. Това са двата ключа за диалози с Русия. Ако ти не си положително въоръжен, те няма да те почитат и в случай че ти не ги уважаваш, тогава нещата стават още по-сложни “, разяснява Паси.

По думите му България не би трябвало да гледа на себе си като на дребна страна в тази обстановка. „ Ние изобщо не сме дребна страна – ние сме част от Европейски Съюз, който е половин милиард души, и сме част от НАТО, което е повече от Европейски Съюз “, посочи ръководителят на Атлантическия клуб.

Според него Путин желае да има машина на времето и НАТО да се върне в 94-та година, желае да върне и преди 2002-ра година.

Според него българската реакция на изказването на съветското външно министерство е можело да бъде по-бърза. „ В момента апетитът на президента Путин е по същия метод наедрял, по какъвто метод беше апетитът на Хитлер преди Втората международна война “, счита Паси.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР