В момента прекрасната Саня Борисова, чиито сини очи могат да

...
В момента прекрасната Саня Борисова, чиито сини очи могат да
Коментари Харесай

Саня Борисова вдигна градусите в мрежата с горещи кадри от слънчева Гърция - slava.bg

В момента прелестната Саня Борисова, чиито сини очи могат да конкурират цвета на самото море, се е отдала на слънчева отмора в прилежаща Гърция, където времето е надалеч по-благосклонно и прелестно от това, обхванало страната ни през последните няколко дни, по което човек въобще не може даже да допусна, че идва лято... Актрисата, позната на феновете от родните ленти "Чужденецът " и "Живи митове ", се любува на дребния, само че обаятелен курорт Вурвуру, ситуиран към скалисти заливи, които през жаркия сезон до късно биват озвучавани от музиката, носеща се от множеството питейни заведения и таверни в близост, наред със смеха и наздравиците на техните гости.

Навремето мястото е било рибарско населено място, само че през днешния ден, сходно на доста други, то е измежду най-предпочитаните дестинации от туристите, избрали за ваканцията си да посетят Ситония - междинния от трите ръкава на Халкидическия полуостров, разделящ Сингитския и Торонийския залив. Лазурните крайбрежия, в които се разрушават вълните на Егейско море, необитаемите острови в региона, до които се стига с лодка, гмуркането в тюркоазените води на естествения басейн и живописните пътеки, минаващи през борова гора по скатовете на планината Итамос, откъдето се разкриват спиращи дъха панорамни гледки, са единствено една дребна част от аргументите, привличащи гости от близо и надалеч.

Именно там е отседнала някогашната половинка на Ники Илиев, която се е спряла на лукса и сантименталната атмосфера на 4-звездния хотел "Ekies All Senses " за своя престой. Сред удобствата, предлагани от комплекса, спадат няколко заведения навън, част от които са издигнати към басейна, а други - на частния плаж от бял пясък, както и СПА и уелнес център.

Преди ден актрисата зарадва своите почитатели в Инстаграм с изложба от две горещи фотоси, на които събира загар по тамошното крайбрежие. На тях хубавицата театралничи пред фотографския обектив облечена в забавен черен бански костюм от две елементи, отличаващ се със своята кройка, чийто акцент пада върху отвора под гърдите на горнището с една презрамка, както и това - под катарамата на мощно изрязаните бикини. Завършвайки своята визия, Борисова е поставила плажен халат с дълги буфан ръкави. На изображенията, събрали хиляди лайкове от феновете ѝ, тя стои в плитчините на морето, застанала до бял мрежест хамак, обтегнат над водата.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР