В момента повечето руски противотанкови управляеми ракети или се насочват

...
В момента повечето руски противотанкови управляеми ракети или се насочват
Коментари Харесай

The National Interest съобщи подробности за създаваната руска противотанкова управляема ракета

В момента множеството съветски противотанкови управляеми ракети или се насочват от стрелец, или го принуждават да остане в зоната на видимост на задачата. Но съгласно NI, Руската федерация работи върху ПТУР от ново потомство.

Съдейки по условията за новата съветска ПТУР, обликът на противотанковите оръжия в очите на съветските военни през последните години съществено се е трансформирал, написа "Поглед инфо ".

Преди това те се опитваха да покачат успеваемостта на ракетите по едно и също време с масата на снаряда, само че в този момент има потребност от основаване на муниции, които биха могли да поразят най-уязвимата част на танка, и да вършат това без помощта на артилерия.

Руските ПТУР от предходните генерации излагаха стрелеца на сериозна заплаха, защото той трябваше да остане в зоната на видимост на танка, до момента в който ракетата не удари задачата си, само че в този момент схемата „ изстрел и не помни “ би трябвало да откри приложение.

Във връзка с непрекъснатото създаване на противотанкови оръжия трябваше съществено да се промени тактиката на потреблението на танкове. Те към този момент не са неуязвими транспортни средства за заличаване, само че съветските военни са създали метод да ги употребяват даже в градски пердах.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР