В момента подготвяме логистична операция, която включва транспортирането на авриен

...
В момента подготвяме логистична операция, която включва транспортирането на авриен
Коментари Харесай

Димитър Стоянов потвърди изпращането на авариен екип в Турция

" В момента приготвяме логистична интервенция, която включва превозването на авриен екип на Столична община с два " Спартан " -а до летище " Адана " в Турция. Очаква се екипът да дойде на летище " Враждебна ". Имаме подготвеност и с медицински екип от Военномедицинска академия да окажем помощ на нашите съседи ", това съобщи Министърът на защитата Димитър Стоянов на брифинг на ведомството, където беше показана информация за свършеното от служебния кабинет, управляващ институцията.

На 2 август стъпихме в служба и си поставихме много амбициозни задания. Една от тях беше да дадем подтик и да ускорим процесите по рационализация на Българската войска. Беше направена стратегия за предпочитани капиталови разноски в Министерството на защитата, включваща 13 плана. За страдание програмата не беше прегледана в Комисията по защита и не стигна до Народното събрание, продължи военният министър.

Успяхме, след интервал от три години, в който бяха изгубени над 10 милиона $ да бъден подписан интернационален контракт с Федералната аварийна банка в Ню Йорк за откриване на доверителна сметка, където да се внасят всички средства по интернационалните контракти със Съединени американски щати, регистрира министър Стоянов.

Беше подписан контракт за придобиване на втори транш самолети Ф-16, акцентира още отбранителният министър.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР