В момента обжалваме заповедите за задържане на всеки един от

...
В момента обжалваме заповедите за задържане на всеки един от
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Сезираме главния каскет за побоя над протестиращи

В момента апелираме заповедите за задържане на всеки един от тях. Сезираме и основния каскет на Република България, за жалост, тъй като ние нямаме основен прокурор, тъй като против тях са осъществени голям брой закононарушения, които би трябвало да бъдат разследвани, само че няма да бъдат разследвани. Това е другата причина, че тези младежи са тук на митинга, не знаейки какво се случва и в този момент го видяха, а в този момент те имаха удоволствието, това го споделям иронично, да видят. Това сподели адв. Николай Хаджигенов, който се е заел да пази младежите, които бяха пребити и арестувани по време на антиправителствените митинги в София на 10.07.2020 година

" Аз ги карам да снимат и да се освидетелстват. Кадрите, които всички са видели са направени отдалеко, в тъмното и качеството не е положително, по тази причина ги накарах, който не се е снимал да се снима. Поисках фрагментите от HD камерите на Министерски съвет, никаква изненада - не ни ги предоставиха. Не сме имали правни учредения, а аз по две учредения съм ги изискал ", сподели още юристът.

Пред " ЕвроДикоф " застанаха Цветелина Цветкова, нейният другар Антон Николов и Георги Георгиев. И тримата са жертви на полицейския побой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР