В момента няма взето решение как да се влиза в

...
В момента няма взето решение как да се влиза в
Коментари Харесай

Валерия Велева и Георги Лозанов се нахвърлиха на колегата си Крум Савов за ваксините

" В момента няма взето решение по какъв начин да се влиза в Народно събрание, има предложение от ГЕРБ да се влиза със зелен документ, то не се утвърждава. Но да се обърна към Крум Савов, по отношение на изказванието му, че доста лекари не са имунизирани, а знаеш ли какъв брой лекари са умряли от Ковид? Да са ти поникнали крила, рога, да си чипиран, от това, че ти самият си имунизиран? " - обърна се към сътрудника си Крум Савов журналистката Валерия Велева.  

" 7-ма, 8-ма и десета бустерна доза няма да си сложа, само ще посоча името на Георги Коритаров. Знаеш ли от какво умря той? Да неси склонен с този вид експериментална течност, не значи да си антиваксър. Аз съм си поставил всички други ваксини. Но това не е ваксина. "  

" Ако 7/8 са на същия ум като теб, може би в идващия парламент Има Такъв Народ ще е в коалиция с Възраждане?! " - намеси се медийният специалист Георги Лозанов.

Крум Савов: " Няма такава заплаха. Гледайте предаванията. "

Лозанов: " Добре какво вършим - чакаме да пристигна следващат авълна и да даде още жертви? Взели са някакви ограничения. "

" Не работят, господин Лозанов " - сподели Крум Савов. 

" А има ли нещо което да работи, специалистите опитват от две години. " - продължи разногласието Лозанов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР