В момента ни управляват стажантите в политиката, затова го има

...
В момента ни управляват стажантите в политиката, затова го има
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Управляват ни стажантите в политиката

" В момента ни ръководят стажантите в политиката, по тази причина го има това лакатушене. Операция " Чисти ръце " би трябвало да продължи, без значение кой е основен прокурор. Цялата правосъдна система би трябвало да действа по този начин, че в обществото да има освен чувство за правдивост, само че и действителни дейности ", съобщи Иван Ченчев, зам.-председател на ПГ " Българска социалистическа партия за България " в тв ефир. 
" Подавали сме сигнали към прокуратурата за разнообразни случаи, само че те не са били отразявани. Включително и Корнелия Нинова, когато беше министър на стопанската система сигнализира за рисковите язовири и това, че половин милиарда лева бяха отпуснати по времето на Бойко Борисов, а единствено един язовир беше ремонтиран ", означи Ченчев. 
" Коалицията на имунитетите е коалиция на страха. Няма промяна, лявата обувка на десния крайник, не е комфортно. Удобно е единствено на хората, които желаят да се скрият зад имунитети ", разяснява Ченчев.
Той посочи, че Българска социалистическа партия не може да каже кое лице би трябвало да бъде основен прокурор, защото това е интервенция в правосъдната власт. Имаме голям брой оферти за правосъдна промяна, едно от което е за надзор на актовете на основния прокурор, който да е с с понижени пълномощия, заяви Ченчев.
" Българска социалистическа партия е неповторима партия. Намаляващата ни поддръжка се дължи на появалите се нови планове, финансираната вътрешна съпротива и на пазаруването на гласове. Българска социалистическа партия не прави такива неща. Българска социалистическа партия ще получи своя заслужен резултат, защото сме поредна партия, а и се видя лицето на другите, които подведоха гласоподавателите си ", разясни Ченчев.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР