В момента НАСА е изправена пред буря от остри критики

...
В момента НАСА е изправена пред буря от остри критики
Коментари Харесай

Аномалиите на Марс: докога ще крият истината от нас?

В момента НАСА е изправена пред стихия от остри рецензии поради впечатляващите провали на последните задачи до Марс.

Изглежда явно, че проучването на Марс включва доста повече секрети, в сравнение с се признава обществено. Общественото отвращение е изключително мощно против ръководителя на Космическата организация.

В резултат на този публичен напън към 28 000 фотоси са оповестени в интернет, само че от Агенцията не са планували, че някъде по света има хора, които ще прегледат деликатно всяко от тези изображения и ще открият неща, които не дават отговор на формалната версия.

Червената планета постоянно е била очарователна за хората. Астролозите я свързват с „ яд и война “, а е потвърдено, че нейните преноси оказват доста въздействие върху хората.

Напредъкът в технологиите прави допустимо да се види повече от тази планета. Но фотосите получени от спътници и галактически сонди надалеч не успокояват недоверието на запалянковците, а в противен случай – издигнат лавина от въпроси, на които към момента няма отговори.

Ледът, присъстващ на част от повърхността на Марс, и невероятните геоложки формирания наподобява са непогрешим знак за живот и отварят опцията за спор за съществуването на
Всичко за Вашата сватба
образован живот в предишното.

Четете още: Открит ли е град на Луната по време на Мисия Аполо 20? (видео)

Стотици откриватели деликатно проучват изображенията на повърхността на Марс оповестени от НАСА на нейния уеб страница и откриват аномалии, които ги водят до изненадващи изводи …

Ентусиастите настояват, че НАСА, и по-специално от частната софтуерна компания Космически научни системи Малин (Malin Space Science Systems), цензурират всички фотографски материали от другите задачи на Марс, където очевидните доказателства се опровергават с извинения и „ ленив “ разбор.

Според Ричар Хогланд, и доста други, компанията Малин цифрово изкривява и безусловно изтрива всички вероятни аномалии на марсианската повърхнина.

Майкъл Малин, който дава името на компанията, дава отговор за всички научни разбори, които другите сонди изпращат на Марс от Съединени американски щати. Има доказателства, че безусловно трансформират томографския разбор, като почистват аномалиите на Червената планета със комплицирана машина, способна да проникне в почвата на Марс, наречена Темида.

Цифровото изтриване на това, което евентуално е било голям потънал град под марсианските пясъци, е най-възмутителният акт, който е осъществен под управлението на Малин.

Изследователите настояват, че са виждали тези изображения преди да бъдат поправени
Всичко за Вашата сватба
и това, което има на тях, е „ просто спиращо дъха – великански град с улици, здания, площади и небостъргачи, всички със чудноват тип, само че явни “.

Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg