В момента Митьо е на гръцкия бряг, снимка Флагман.бгДимитър Желязков-Очите

...
В момента Митьо е на гръцкия бряг, снимка Флагман.бгДимитър Желязков-Очите
Коментари Харесай

Спецполицай проплакал: Изтървахме Очите, избяга в Гърция. С него има и други за арестуване

В момента Митьо е на гръцкия бряг, фотография Флагман.бг

Димитър Желязков-Очите явно се е оказал предизвестен, че против него се приготвя удар от страна на Министерство на вътрешните работи. Информацията е пристигнала към него не от страна на служители на реда от ОД на МВР-Бургас, които въобще не са били включвани в създаването на течащата спецоперация в града. Тя е била напълно готова от ГДБОП, под наблюдението на Специализираната прокуратура в столицата – в продължение на няколко месеца, написа Флагман.бг.

Ден преди качулките да нападат местонахождението на посочените за арест лица – след продължителното им следене се оказало, че Желязков се измъкнал в последната минута, напускайки границата ни в посока Турция. Към момента той се намира в Гърция и по информация на Флагман.бг интензивно се осведоми за протичащото се. До него има и хора от групата му, от най-приближените, които също са съумели да трансферират в Гърция, до момента в който трае арестите и претърсванията на територията на Бургас.

За това бе осведомен кореспондент на Флагман.бг от меродавен източник преди малко.

Много е допустимо дълго квалифицираната интервенция на ГДБОП да се окаже извънредно неплодоносна, тъй като не са открити и учредения, все още, за задържане под стража и на различен правилен приятел на Очите – Никола Маринов, по прякор Магарето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР