В момента Лондон е приютил лидерите на НАТО, които се

...
В момента Лондон е приютил лидерите на НАТО, които се
Коментари Харесай

Радева, Мелания и Кейт на срещата на върха на НАТО - slava.bg

В момента Лондон е приютил водачите на НАТО, които се намират в английската столица за срещата на върха.

И до момента в който те разискват положението на Алианса, съпътстващите ги дами преподават уроци по мода, появявайки се на проведените събития по този мотив облечени със жанр, написа Dir.bg.

Вчера вечерта Борис Джонсън, даде формален банкет за държавните и държавни ръководители на страните, членки на интернационалната организация, който се състоя в резиденцията на английския министър председател на "Даунинг стрийт " 10. Сред гостите беше и президентът на България - Румен Радев, който бе съпроводен от брачната половинка си Десислава. Г-жа Радева дойде облечена в дълго бяло палто с две копчета в предната си част, под което се подаваше нежна светла рокля с дантела на флорални претекстове. За да приключи цялостната си визия, тя се бе спяла на златиста чанта-клъч, която кореспондираше с декоративните катарами на черните ѝ обувки на невисок ток.

До нея президентът носеше типичен черен костюм, който бе съчетал с бяла риза и алена вратовръзка на бели точки. Преди да влезе на мероприятието, Десислава сложи топка с българска шевица на коледното дръвче пред входа на резиденцията.

Малко по-рано кралица Елизабет Втора и принц Чарлс бяха домакини на празненство в Бъкингамския замък по случай 70-годишнината на НАТО, на което Мелания Тръмп несъмнено се трансформира в център на вниманието. Първата дама на Съединени американски щати е известна с безупречния си усет към модата - факт, който тя не стопира да потвърждава. За специфичната вечер тя бе избрала тоалет, с който просто нямаше по какъв начин да остане незабелязана.

Стопанката на Белия дом блестеше в яркожълто палто вид пончо на марката "Valentino ", чиято дължина стигаше малко над глезените ѝ. Ефектната дреха е част от тазгодишната есенна сбирка на стилната къща. Под него тя носеше пурпурна рокля, от която се виждаха само дългите ѝ ръкави. Тя бе приключила външния си тип с чифт велурени обувки на висок ток в същия цвят.

Държавният глава на Съединени американски щати бе избрал тъмносин костюм, комбиниран с бяла риза и вратовръзка в кралско синьо, а на ревера си носеше значка с формата на американския байрак.

Сред присъстващите в двореца бе и херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, която този път не беше съпроводена от принц Уилям. За мотива Кейт се бе спряла на тюркоазено зелена рокля с дълги ръкави, през чиято талия минаваше необятен колан. Визията ѝ се допълваше от чифт деликатни висящи обеци, обсипани с камъни.

Снимки / Колаж: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР