В момента Куентин Тарантино работи по десетия си филм, който

...
В момента Куентин Тарантино работи по десетия си филм, който
Коментари Харесай

Филмите, които Куентин Тарантино разкритикува

В момента Куентин Тарантино работи по десетия си филм, който се чака да бъде и последният му. С The Movie Critic режисьорът ще постави края на кариерата си, защото съгласно него времето за това към този момент е настъпило.
 Куентин Тарантино, The Movie Critic и слуховете, че приготвя последния си филм
Задава ли се последният филм на Куентин Тарантино

Режисьорът като че ли е намерил точната за описване история

По време на филмовия фестивал в Кан Куентин Тарантино споделя пред Deadline, че в последните 30 години е дал всичко от себе си, само че си е споделил: " Добре, това е задоволително ". По думите му моментът да пусне последния си филм е " добър, тъй като какво въобще са филмите към този момент? ", намеквайки за мощната доминация на филмите в стрийминг платформите през последните години.

Режисьорът признава, че гледа филмите, когато към този момент стигнат до малкия екран, само че те първо би трябвало да бъдат пуснати в кината. " Не се заяждам с никого, само че явно за Netflix Райън Рейнолдс е спечелил 50 милиона $ за един филм и 50 милиона $ за различен филм. Не знам какви са тези филми. Никога не съм ги гледал. А ти? Е, добре е за него, че прави толкоз доста пари. Но тези филми не отразяват духа на времето. Почти като че ли даже не съществуват ", декларира Куентин Тарантино.

Сценарият на десетия му филм The Movie Critic е подготвен от месец март, а фотосите се чака да стартират през есента. Сюжетът към момента не е доста явен, само че от The Hollywood Reporter научаваме, че действието се развива в Лос Анджелис в края на 70-те години, а в основното настоящо лице е жена.

Куентин Тарантино издава, че по последния си филм ще работи със Sony, които съгласно него са изцяло отдадени на същинското кино преживяване и дефинират триумфа на филмите по това дали те са в духа на времето, вместо просто да създадат огромен и безценен филм и по-късно да го пуснат в някоя стрийминг платформа.
 Куентин Тарантино, Marvel и за какво счита, че не актьорите са същинските звезди във филмите
Куентин Тарантино с нови нападки против Marvel

Право на мнение

Режисьорът споделя още, че в действителност дефинитивно завършва със основаването на филми. Това обаче не значи, че в бъдеще не можем да чакаме от него телевизионно шоу да вземем за пример или късометражен филм или пиеса. " Мога да направя разнообразни неща, само че евентуално ще съм по-скоро сценарист. Приключвам с филмографията ", още веднъж потвърждава Тарантино.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР