В момента Кели Кларксън е в процедура по развод със

...
В момента Кели Кларксън е в процедура по развод със
Коментари Харесай

Кели Кларксън разкри как ще прекара Свети Валентин

В момента Кели Кларксън е в процедура по бракоразвод със брачна половинка си и татко на двете си деца Брандън Блексток. Тя обаче избра да се концентрира върху позитивното, вместо да стои и да се самосъжалява.

Певицата посвети следващия епизод от нейното токшоу на идния Свети Валентин, като акцентът бе върху тези, които ще са необвързани на празника.

По време на предаването бе повдигната и тематиката за съвършената среща, като Кели също показа по какъв начин мисли да прекара 14-и февруари.

„ Всички знаем, че не се нуждаем от някой до нас, с цел да живеем най-добре “, стартира тя.

„ Майка съм на две мъничета, тъй че желая безусловно да изпия чаша вино, да запаля камината в спалнята си, да чета, да виждам филм или просто да извозвам време с приятелки. Обичам това “, разкрива изпълнителката на “Because Of You ”.

Кели Кларксън има щерка на шест години – Ривър Роуз и наследник на четири – Ремингтън Александър. Тя подаде молба за бракоразвод с Брандън Блексток предишния 4 юни, откакто двамата бяха женени в продължение на седем години. Новината изненада мнозина, защото преди този момент двамата бяха намеквали, че мислят и за трето дете.

„ През последните няколко месеца ми беше малко мъчно. Говорих с другари, които са минали през бракоразвод. Не мисля, че някой го чака. Виждате по какъв начин остарявате с някого и тогава животът ви праща по разнообразни пътища. Толкова е мъчно за всички, още повече, че ние сме и в полезрението на обществото. Трябва да се опитаме да бъдем откровени, само че и да запазим персоналното си пространство “, показа Кели, откакто стана ясно, че двамата ще се развеждат.

Месеци по-късно обаче взаимното настойничество на децата се оказва, че не е по никакъв начин лека задача за тях.

„ Трудно е. Просто ние сме на разнообразни места. Съгласни сме за главните неща в развъждането и възпитанието, само че за мен най-малко е мъчно, когато не сме всички дружно от самото начало “, разкри неотдавна Кларксън.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР